Qui sóc?

Hola,

Sóc l'Anna Villa,  sóc mare d'un nen de 22 mesos, pedagoga, assessora nutricional i educadora de massatge infantil, i terapeuta de reiki, entre d'altres.

Sempre he estat una persona molt inquieta i m'encanta formar-me constantment i millorar com a persona, com a professional, com a mare, ... M'agraden els canvis i ajudar als demés a assolir les seves fites.

Una de les meves feines és assessora nutricional de Nutricare.

Vaig conèixer nutricare primer com a clienta, necessitava perdre pes (uns 24 kilos) i havia sentit a parlar d'aquest mètode, vaig quedar amb la meva assessora i em vaig informar, m'importava molt perdre pes amb salut, ja que anteriorment durant l'adolescència havia fet molt el tonto amb el menjar i dietes d'aquestes "milagro" que realment mai acaben de funcionar.

Nutricare de seguida em va enamorar, era fàcil, estava bo, podia menjar coses dolces i pasta i poc a poc i amb el recolçament de la meva assessora vaig anar perdent pes. Vaig arribar a perdre 23 kilos i mentre estava fent la dieta em vaig quedar embarassada.

Just en aquest moment em vaig quedar sense feina i em van proposar de formar part de l'equip i després de la formació pertinent vaig començar a treballar com a assessora nutricional ajudant a persones que volen perdre pes, volen guanyar-ne o que es preocupen per cuidar-se i alimentar-se bé.

D'això ja fa gairebé dos anys i ha estat i segueix sent una feina molt agradable i útil.

Durant l'embaràs vaig donar ales a la meva gana i com no havia pogut fer un bon manteniment vaig engreixar-me uns quants quilets i ara torno a recuperar-me fàcilment amb Nutricare.

Després de l'embaràs a nivell d'evolució personal vaig fer una parada i per això vaig decidir formar-me com a terapeuta de reiki i ara estic descobrint que m'omple i em fa sentir molt bé ajudar als demés a sentir-se millor no tan sols físicament sinó també mental o energèticament i per això he començat a fer teràpia energètica amb reiki a domicili.

Si voleu més informació o que ens veiem per conèixer la meva experiència i com funciona podeu contactar amb mi bé per mail nyosketa@gmail.com o bé per telèfon 617 506 243.

Estaré encantada d'ajudar-vos a assolir el vostre objectiu tant per fora com per dins!!!

Abraçades plenes d'energia!

Anna VillaAquí abans de començar amb Nutricare, com podeu veure em sobraven uns quants kilos!!!
Aquí ja n'havia perdut bastants!!! Concretament vaig perdre 23 kilos en sis mesos i mig.
Aquí quan em vaig enterar que estava embarassada!!! A partir d'aquí vaig tornar a pujar de pes jejeje, però per una bona raó.


No hay comentarios:

Publicar un comentario