martes, 17 de abril de 2012

Consells per cuidar-te!!!

Bona nit!


Aquí us deixo uns quants consells per cuidar-vos millor i assolir els vostres objectius quan us proposeu perdre pes.


Primera norma super important: "Fer una dieta no és un càstig, hem de canviar el xip, no hem de pensar no podré menjar això o allò, sinó que cal pensar m'estic cuidant perquè jo ho mereixo i menjant bé em sentiré millor, no només físicament, sinó que em veuré millor i estaré més content/a".


Consells:



  • Beu molta aigua (mínim 2 litres al dia).
  • Fes exercici (fer exercici no només és anar al gimnàs) al llarg del dia tenim moltes oportunitats de moure el cos i activar el nostre metabolisme: "Si vas sempre en cotxe, aparca una mica més lluny i camina; si et trobes davant unes escales puja-les o baixa-les, passa de l'ascensor; aprofita els moments lliures per sortir a passejar, anar en bici, patinar, fer allò que t'agradi mentre et mous; si ets dels que els encanta la música, perquè no aprofites qualsevol moment per ballar i cremar unes quantes calories".
  • Pren-te el teu temps per menjar i mastega poc a poc, pensa que l'estómac triga uns 20 minuts a enviar la senyal de sacietat al cervell, si menges ràpid saps quant pots arribar a menjar en 20 minuts? Reflexiona-hi. Et recomano no mirar la TV o fer res més que et distreguis mentre menges. Els àpats són moments per gaudir i si estem distrets mengem sense adonar-nos.
  • Menja com a mínim unes 5 vegades al dia, cada cop que menges el teu cos crema calories, a més és millor menjar menys més sovint, que no pas menjar molt i poques vegades; les digestions són més pesades i el nostre cos se'n resenteix.
  • Evita salses, fregits, arrebossats i sobretot bolleria i més si és industrial, tot això aporta moltes calories i pocs nutrients.
  • Vigila amb les calories buides de nutrients... quines seran...? Les calories que aporten l'alcohol són moltes i atenció no ens alimenten gens. O sigui que si vols perdre pes pensa a dur una vida més sana i deixar durant un temps la birreta, el whisky o la copeta de vi i passa't a l'aigua o la cervesa sense alcohol.
De moment ja teniu uns quants punts per seguir i començar a sentir-vos millor, a cuidar-vos i mimar-vos.


No hay comentarios:

Publicar un comentario